Beeldmerk
Vacatures
Zoek direct hier
Zoek direct hier

Duurzame vacatures ▷ Vind jouw ideale baan

Kijk hier voor de openstaande duurzame vacatures op bachelor- en masterniveau van CeresGreen. Organisaties hebben steeds meer behoefte aan professionals die gericht zijn op duurzaamheid. Ben jij de professional die wij zoeken? Dan verbinden wij jou met ambitieuze organisaties op het gebied van duurzaamheid, milieu en leefomgeving!

Solliciteren via CeresGreen


CeresGreen is het recruitmentbureau als je een uitdagende sustainability job zoekt. Ons ervaren team zorgt ervoor dat je de baan vind die je zoekt. Wij matchen jou met het bedrijf wat bij jou past.

Solliciteer via CeresGreen op jouw droombaan en geniet van de volgende voordelen:
✓ Ruim aanbod aan duurzame vacatures;
✓ Snel antwoord en duidelijkheid;
✓ Transparante werkwijze en
✓ Altijd persoonlijk contact!

Het sollicitatieproces


Je hebt gereageerd, maar hoe nu verder? Wij houden nauw en voortdurend contact met jou tijdens elke fase van de sollicitatieprocedure. Ons sollicitatieproces bestaat onder andere uit een interview. Meer weten over ons sollicitatieproces? Neem dan gerust contact met ons op.

Sustainability jobs in duurzame sectoren


Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Al onze duurzame vacatures vallen binnen sectoren als de overheid, natuur & milieu, klimaat & energie, agri & food, industrie en de bouw. Vind hier meer informatie over alle duurzame sectoren en thema’s.

Voer in de zoekbalk een zoekterm en je contractvorm naar keuze in of kijk hierboven voor alle openstaande sustainability vacatures. Klik op de vacature voor meer informatie. Reageer direct op een duurzame vacature/opdracht die je aanspreekt! Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Onze partners


CeresGreen werkt samen met verschillende partners die actief zijn in de nieuwe, duurzame economie. Onze partners zijn onder andere Staatsbosbeheer, LTO Nederland, De Dierenbescherming (Beter leven) en Wageningen Universiteit.

Nieuwe duurzame vacatures


Op de hoogte blijven van al onze nieuwe openstaande sustainability vacatures? Meld je dan via de bovenstaande groene balk tussen de vacatures aan voor onze jobalert. Je ontvangt elke gewenste periode de nieuwste vacatures en opdrachten in het gewenste segment. Je kan je ook direct bij ons inschrijven als kandidaat. Heb je vragen over onze vacatures, neem dan contact met ons op.
Job alert icoon
Hey! Niet gevonden wat je zocht?
Schrijf je snel in voor de Job alert

Heb je vragen?

Neem contact op met Stephan Temmink

CeresGreen gebruikt cookies om jouw bezoek gemakkelijker en persoonlijker te maken.
Sluiten