Beeldmerk
Interim opdrachten bij CeresGreen
Beeldmerk
Interim opdrachten bij CeresGreen

Interim opdrachten bij CeresGreen

CeresGreen verbindt interim professionals aan interim opdrachten op het gebied van duurzaamheid, milieu en leefomgeving. Wij vervullen daarbij interim vacatures, zoals het inzetten van expertise of het vormgeven aan transitie-, overbruggings-, project- of verbetermanagement. Informeer naar onze opdrachten en zet de volgende stap in je carrière.

Op zoek naar een interessante interim vacature?

Wij verbinden jou graag aan organisaties op het gebied van duurzaamheid, milieu en leefomgeving. Schrijf je bij ons in en hoor wat de interim mogelijkheden op dit moment zijn. Zet je interim expertise in bij een van onze opdrachtgevers en lever een bijdrage aan de verduurzaming van onze maatschappij!

Onze werkwijze

De consultants van CeresGreen hebben jarenlange ervaring met het vervullen van interim opdrachten. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we je matchen met een organisatie die bij jou past. Indien wij op korte of lange termijn een passende opdracht lijken te hebben, zal één van onze consultants contact opnemen. Door middel van een persoonlijk gesprek willen wij jou leren kennen en meer horen over jouw competenties en ambities.

Veelvoorkomende interim opdrachten bij CeresGreen

Bij ons kun je terecht voor duurzame opdrachten op hbo- en wo-niveau. Onze veelvoorkomende opdrachten vragen om interim managers met specialistische branchekennis op het gebied van duurzaamheid, milieu en leefomgeving. Je kunt denken aan opdrachten zoals projectmanagement, transitiemanagement, verbetermanagement en overbruggingsmanagement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je dan in!

De voordelen van interim opdrachten

Heb je interesse in uitdagende projecten en variërende werkzaamheden op het gebied van duurzaamheid en groen, dan bieden de interim opdrachten van CeresGreen dé mogelijkheid voor jou. Interim opdrachten bieden de kans om in verschillende sectoren en bedrijven te werken. Je doet waardevolle ervaring op, breidt je netwerk uit en bent zelfstandig en onafhankelijk. Bovendien bied jij de flexibiliteit en expertise waar organisaties naar op zoek zijn.

Contact

Vragen over onze interim opdrachten of werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vaste posities in duurzaamheid, milieu en leefomgeving kun je bij CeresGreen terecht.

Heb je vragen?

Neem contact op met Henk Heidema