Beeldmerk
Interim opdrachten bij CeresGreen

Interim opdrachten bij CeresGreen

CeresGreen verbindt interim professionals aan interim opdrachten. Wij vervullen daarbij cruciale interim jobs, zoals het inzetten van een expertise of het vormgeven van transitie-, overbrugging-, project- of verbetermanagement.

Op zoek naar interim professionals in de duurzame markt?

CeresGreen vervult interim opdrachten met deskundige interim professionals die er bewust voor hebben gekozen om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de samenleving.

Zo kennen wij interim professionals die sterk zijn in het leiden van een duurzame verandering binnen jouw organisatie, in het overbruggen van een periode of die een bepaalde expertise (op het gebied van duurzaamheid) bezitten. Met dit sterke netwerk weten wij snel en effectief het proces te doorlopen.

Op zoek naar een interim vacature?

Naast dat je bij ons interim opdrachten kan uitzetten kun je ook bij ons terecht als kandidaat voor interim jobs. Schrijf je bij ons in en hoor wat de mogelijkheden op dit moment voor jou zijn. Wij verbinden jou, als interim professional, graag aan organisaties op het gebied van duurzaamheid, milieu en leefomgeving.

Hoe onderscheiden wij ons?

Wij onderscheiden ons van andere recruitmentbureaus in de nieuwe circulaire economie. Dit doen wij als volgt:

 • Wij werken snel en effectief
  Door de warme relatie die wij onderhouden met ons interim netwerk, zowel klanten als interim professionals, weten wij bij aanvang van de vacature al wie beschikbaar is, wie competent is en wie goed past bij het bedrijf en de opdracht. Daardoor weten wij snel te schakelen en de interim opdracht snel te vervullen.
   
 • Wij zijn uw betrouwbare partner
  Wij hechten waarde aan openheid, eerlijkheid en transparantie. We zijn duidelijk over wat je wel of niet van ons kunt verwachten en komen gemaakte afspraken na. Dit heeft ertoe geleid dat diverse organisaties al een betrouwbare samenwerking met ons zijn aangegaan.
   
 • Wij hebben een sterk, relevant interim netwerk
  Wij beschikken over een groot netwerk van interim professionals die cruciale interim posities vervullen om de nieuwe duurzame circulaire economie te bevorderen. Ze zijn kundig op het gebied van agri & food, natuur & milieu, klimaat & energie, de industrie, bouw of overheid.
   
 • Specialist in interim oplossingen en interim opdrachten
  Ook als je nog niet duidelijk weet wat je nodig hebt binnen jouw organisatie, denken wij graag mee! Een transitie, project of overbrugging van een periode creëren, een benodigde expertise inzetten of een verbetering managen; Wij kijken vanuit onze kennis en ervaring naar toekomstige ontwikkelingen en naar waar jouw organisatie behoefte aan heeft.
   
 • Wij ontzorgen en vinden jouw interim professional!
  Door interim vacatures aan ons uit te besteden voorkom je een berg administratie en hoef je geen of minder risico’s als opdrachtgever te nemen. Vooraf geven wij een heldere kostenindicatie en houden je op de hoogte van het laatste nieuws en actuele wet- en regelgeving. Daarnaast verzorgen wij de betaling van de door jou geselecteerde kandidaat. Interim professionals worden volgens de ABU CAO uitbetaald en interim professionals worden gecontracteerd op basis van een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst. Dat is hoe wij jou ontzorgen!
   
 • Wij staan voor persoonlijke aandacht
  Wij besteden aandacht aan kandidaten en organisaties en begeleiden hen gedurende het hele proces. Van intakegesprek tot en met uitoefening van de opdracht. Na start van de opdracht houden wij regelmatig contact met kandidaat en opdrachtgever en evalueren de voortgang van de interim opdracht en hoe onze samenwerking verloopt. Door het nauwe contact tijdens het hele proces stimuleren wij een duurzame relatie met onze kandidaten en de organisaties.
   
 • Transparante werkwijze voor al uw interim vacatures

Onze interim werkwijze

Een interim opdracht vraagt een andere en snellere aanpak dan een recruitment vacature. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? We leggen het jou in 6 stappen uit.

Stap 1: Grondige analyse
Om het proces van het vinden van de beste interim professional aan te drijven, voeren we een grondige analyse van de opdracht uit. De vraag die in deze fase centraal staat is: “Wat zoek jij als klant precies?”.

Hierbij komen de volgende onderwerpen ter sprake: de opdrachtformulering, bijbehorende concrete doelstellingen, gewenste competenties en vaardigheden van de kandidaat, tijdsduur, kritische succesfactoren, vereiste middelen en wederzijdse verwachtingen. Ook als je nog niet precies weet wat jouw organisatie nodig heeft, adviseren wij op basis van onze kennis van jouw organisatie en de markt. 

Stap 2: Geschiktheid netwerk
Op basis van de opdracht-analyse maken wij een sterke voorselectie binnen ons netwerk van professionals die geschikt zijn voor de opdracht. Door het voortdurende contact en de warme relatie die wij onderhouden met de interim professionals in ons netwerk, weten wij snel de juiste persoon te introduceren. Van de meest geschikte kandidaten leveren wij een kandidaatprofiel aan die gebaseerd is op een persoonlijk afgenomen interview met de kandidaten.

Stap 3: Snelheid
Snelheid en eerlijkheid staat bij ons centraal in het proces. Binnen 24 uur weet je van ons of wij geschikte kandidaten beschikbaar hebben en stellen wij enkele door ons geselecteerde kandidaten binnen de afgesproken termijn voor.

Stap 4: Professionele begeleiding van interim opdrachten
Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen vindt gedurende het gehele proces, van opdracht intake tot en met de uitvoering van de interim opdracht, professionele begeleiding door ons plaats.

Stap 5: Kosten
Vooraf geven wij een helder kostenoverzicht. Zo weet je van tevoren duidelijk wat je kunt verwachten.

Stap 6: Overeenkomst
Wanneer de kandidaat via CeresInterim Professionals bij jou ter beschikking wordt gesteld, ontvangen zowel jij als de kandidaat van ons een overeenkomst met de gemaakte afspraken.

Contact

Heb je vragen over het interim proces van CeresGreen? Of wil je graag jouw interim opdrachten aan ons uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw interim opdracht! Ook voor recruitment voor vaste posities kun je bij CeresGreen terecht.

Op zoek naar interim jobs? Schrijf je in en wij houden je op de hoogte van passende interim vacatures! Vragen over onze interim vacatures? Neem ook dan gerust contact met ons op. 

Interim vacatures

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Henk Heidema
CeresGreen gebruikt cookies om jouw bezoek gemakkelijker en persoonlijker te maken.
Sluiten