Beeldmerk
CeresGreen - Interim Recruitment
Beeldmerk
CeresGreen - Interim Recruitment

CeresGreen - Interim Recruitment

CeresGreen heeft een breed interim netwerk op het gebied van duurzaamheid, milieu en leefomgeving. Zo bieden wij dé interim oplossing voor jouw organisatie. Ons netwerk van professionals op bachelor- en masterniveau is kundig op het gebied van agri & food, natuur & milieu, klimaat & energie, de industrie, bouw en overheid.

Op zoek naar een duurzame interim professional?

CeresGreen vervult interim opdrachten met professionals die er bewust voor kiezen om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van organisaties en de samenleving.

Zo kennen wij binnen ons interim netwerk professionals die ingezet kunnen worden voor een duurzame verandering binnen jouw organisatie, projectmanagement, het overbruggen van een periode of wanneer een bepaalde expertise (op het gebied van duurzaamheid) is vereist.

Hoe onderscheiden wij ons?

  • Wij werken snel en effectief dankzij ons sterke interim netwerk binnen de circulaire economie. Daardoor zijn wij in staat de opdracht snel te vervullen. 
  • Wij hechten als betrouwbare partner waarde aan openheid, eerlijkheid en transparantie. We zijn duidelijk over wat je van ons kunt verwachten en komen gemaakte afspraken na.
  • Wij zijn specialist in interim recruitment oplossingen. Ook als nog niet geheel duidelijk is wat je nodig hebt binnen jouw organisatie, denken wij graag mee! Wij kijken naar de behoefte van de organisatie en houden rekening met trends en ontwikkelingen in de diverse sectoren.
  • Wij staan voor persoonlijke aandacht en zorgen voor professionele begeleiding tijdens het gehele proces; van intakegesprek tot en met de afronding van de opdracht.

CeresGreen als interim oplossing

Ben je op zoek naar een interim oplossing voor jouw organisatie? Wij ontzorgen volledig door het vinden van de juiste professional binnen ons interim netwerk. We geven een heldere kostenindicatie en houden je op de hoogte van het laatste nieuws en actuele wet- en regelgeving. Daarnaast verzorgen wij de betaling van de door jou geselecteerde kandidaat. De interim professionals worden volgens de ABU CAO uitbetaald en worden gecontracteerd op basis van een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst.

Onze werkwijze

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? We leggen onze interim recruitment werkwijze in enkele stappen uit.

Grondige analyse

Tijdens de analyse besteden we aandacht aan de opdrachtformulering, bijbehorende concrete doelstellingen, gewenste profiel van de interim manager of professional, tijdsduur, kritische succesfactoren, vereiste middelen en wederzijdse verwachtingen. Ook als je nog niet precies weet wat jouw organisatie nodig heeft, adviseren wij op basis van onze kennis.

Geschiktheid interim netwerk

Op basis van de analyse maken wij een voorselectie van professionals die geschikt lijken voor de opdracht. Door het warme contact dat wij onderhouden met de interim professionals in ons netwerk, weten wij snel de juiste persoon te introduceren. Van de meest geschikte kandidaten leveren wij een kandidaatprofiel aan dat gebaseerd is op een persoonlijk afgenomen interview met de geselecteerde kandidaat.

Snelheid

Snelheid en transparantie staan bij ons centraal. Binnen 24 uur weet je van ons of wij geschikte kandidaten beschikbaar hebben en stellen wij enkele door ons geselecteerde kandidaten uit ons interim netwerk binnen de afgesproken termijn voor.

Professionele begeleiding

Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen vindt gedurende het gehele proces professionele begeleiding plaats; van intakegesprek tot en met de afronding van de opdracht.

Kosten

Bij voordracht van de geselecteerde kandidaat geven wij een heldere kostenindicatie. Zo weet je duidelijk wat je kunt verwachten.

Overeenkomst

Wanneer de kandidaat via CeresGreen ter beschikking wordt gesteld, ontvangen zowel opdrachtgever als kandidaat een overeenkomst met de gemaakte afspraken.

Contact

Heb je vragen met betrekking tot een interim oplossing op het gebied van project-, overbruggings-, verandermanagement of het inzetten van een expertise? Of wil je graag gebruik maken van ons interim netwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Tevens kun je voor recruitment voor vaste posities bij CeresGreen terecht.

Ook voor interim opdrachten die niet specifiek gericht zijn op duurzaamheid, maar wel op agri & food, kunnen wij jou bij Ceres van dienst zijn. Ons label CeresRecruitment is namelijk gespecialiseerd in interim opdrachten en vaste functies op hbo- en wo-niveau in de agri- & food sector. Denk aan vacatures in vakgebieden zoals sales, operations, engineering, supply chain, quality, executive en meer.

Heb je vragen?

Neem contact op met Henk Heidema