Beeldmerk
Recruitment bureau voor duurzame vacatures
Beeldmerk
Recruitment bureau voor duurzame vacatures

Recruitment bureau voor duurzame vacatures

CeresGreen is een recruitment bureau voor duurzame vacatures. Door werving en selectie van professionals ten behoeve van het vervullen van vacatures in de agri & food, natuur & milieu, klimaat & energie, industrie en de overheidssector, dragen wij bij aan het gezamenlijk tot stand brengen van een toekomstbestendige leefomgeving.

Werving en selectie binnen diverse sectoren

Duurzaamheid is een fundamenteel thema in de vorming van een toekomstbestendige leefomgeving. Uitdagingen zoals de beschikbaarheid van grondstoffen, de verandering van het klimaat en de circulariteit van productie en consumptie, zijn van invloed op de werving en selectie van een werknemer.

Er worden verschillende vaardigheden en kennis gevraagd, maar bovenal een overeenstemmende ambitie om de nieuwe groene/sustainable transitie een impuls te geven.

Hoe onderscheiden wij ons als recruitmentbureau?

Wij hebben veel kennis en ervaring in werving en selectie op het gebied van betekenisvolle en duurzame banen. Als recruitment bureau gespecialiseerd in sustainability vacatures is het onze missie om het bedrijfsleven en overheid te verduurzamen en meer kandidaten aan een mooie, duurzame baan te helpen.

CeresGreen is dé partner die werkgevers en werkzoekenden met een hart voor duurzaamheid met elkaar weet te verbinden. Daarbij vinden wij de volgende punten belangrijk: 

  • Focus op een duurzame relatie met persoonlijk contact

Als recruitmentbureau begeleiden wij kandidaten en organisaties door het hele werving- en selectieproces. Van intake tot en met het uitoefenen van de baan, met persoonlijke samenwerking voor optimaal resultaat. We onderhouden tot 6 maanden na de start contact voor evaluatie en stimuleren zo een duurzame relatie.

  • Employer Branding

Als sustainable recruiter helpt CeresGreen je door middel van employer branding om potentiële medewerkers te werven, boeien en binden aan jouw organisatie. Door een uitgebreide beschrijving van jouw bedrijf, bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden presenteren wij hoe jij een aantrekkelijke en onderscheidende werkgever bent.

  • Oog voor cultuur en competenties

Bij iedere functie vragen we om unieke persoonlijke vaardigheden, competenties en kwaliteiten. Tijdens de selectie van onze kandidaten hebben wij speciale aandacht voor de match qua werkomgeving en organisatiecultuur.

  • Recruitment bureau met groot netwerk van relevante kandidaten

Met onze jarenlange ervaring in de duurzaamheidssector hebben we een divers netwerk van zelfstandige en deskundige kandidaten opgebouwd, variërend van Young Professionals tot management en directie. CeresGreen vervult vacatures op alle niveaus met kandidaten die bijdragen aan een duurzame toekomst.

  • Garantie

Wanneer blijkt dat een kandidaat, binnen zes maanden na aanvang van de arbeidsovereenkomst, aantoonbaar onvoldoende functioneert of hier door omstandigheden niet toe in staat is, spant CeresGreen zich in om een vervangende kandidaat te vinden. Hiervoor wordt doorgaans geen extra vergoeding in rekening gebracht.

Onze werving en selectie werkwijze

Benieuwd naar hoe wij als recruitment bureau zorg dragen voor werving en selectie van sustainability vacatures? Lees gauw verder hoe onze consultants dit aanpakken.

Stap 1. Grondige analyse

Tijdens de analyse richten we ons op de vacature en het bedrijf, bespreken we onderwerpen zoals opdracht, doelstellingen, kandidaatsprofiel, tijdsduur, succesfactoren, middelen, verwachtingen, bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden. Hieruit volgt een functieprofiel voor de vacature formulering.

Stap 2. Job marketing

We gebruiken een op maat gemaakte mediamix voor jouw vacature, waaronder vakmedia, carrièresites, social media en advertenties. Dit zorgt voor optimale zichtbaarheid bij de juiste kandidaten, actief en latent zoekend. Onze aanpak is in samenwerking met een deskundig marketingbureau.

Stap 3. Search

Onze searchers vinden snel de juiste kandidaten met moderne technologie, algoritmes en geavanceerde zoektechnieken. Dankzij de ervaring van onze sustainability recruiters en ons uitgebreide netwerk, vinden we topkandidaten en leggen persoonlijk contact voordat we ze voorstellen aan de klant.

Stap 4. Selectie

Kandidaten komen bij ons recruitment bureau binnen via de job marketing campagnes en vanuit search. We selecteren de meest geschikte personen, voeren persoonlijke interviews en stellen de beste kandidaten aan jou voor, inclusief een uitgebreid profiel dat verder gaat dan alleen een CV.

Stap 5. Begeleiding

Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen vindt gedurende het gehele proces, van opdracht intake tot en met de uitvoering van de opdracht, professionele begeleiding door ons plaats.

Stap 6. Evaluatie

Na de start houden wij nog gemiddeld 6 maanden contact met kandidaat en organisatie en evalueren hoe het gaat en hoe onze samenwerking is verlopen.

Contact

Heb je vragen over het recruitment proces van CeresGreen, of wil je graag de werving en selectie voor jouw vacature aan ons uitbesteden? Voel je vrij om contact op te nmen.. We bespreken graag met jou de mogelijkheden die we kunnen bieden! Ook voor interim opdrachten kun je bij ons terecht.

Vragen over onze duurzame vacatures? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Bij Ceres helpen we ook met agri & food vacatures buiten duurzaamheid. Ons label CeresRecruitment specialiseert zich in vaste en interim functies op hbo- en wo-niveau, waaronder sales, operations, engineering, supply chain, quality, executive en meer.

Heb je vragen?

Neem contact op met Henk Heidema