Beeldmerk
CeresGreen - Vacatures bouwkunde
Beeldmerk
CeresGreen - Vacatures bouwkunde

CeresGreen - Vacatures bouwkunde

Wil jij stappen zetten op het gebied van duurzaamheid in de bouw? In 2050 moeten onze steden en dorpen energieneutraal, circulair en klimaatadaptief zijn. Ook natuurinclusief bouwen en stikstofreductie zijn actueel in de bouwsector. Samen met jou gaan wij voor een gezonde, veilige en betaalbare woning-, utiliteits- en grond-, weg- en waterbouw, met geringe impact op het milieu!

Duurzaamheid in de bouw

Duurzaamheid is een groot onderwerp binnen de Nederlandse bouwsector. De vraag naar toekomstbestendige gebouwen groeit. Verduurzaming in de bouwsector omvat zoal het mitigeren van klimaatverandering, het verhogen van de klimaatbestendigheid en circulariteit alsook het beschermen van de biodiversiteit. Internationale duurzaamheidslabels zoals BREEAM bieden een goede basis voor het evalueren en ontwikkelen van de duurzaamheidsprestaties van de gebouwde omgeving.

Recruitment in de bouwsector

Er is in de bouwsector veel behoefte aan daadkracht en expertise op het gebied van energie, klimaat, techniek, natuur en milieu. CeresGreen is gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals die deze vaardigheden en kennis bezitten en de vertaalslag naar de bouwsector kunnen maken. Wil jij jouw (duurzame) vacatures uitbesteden aan een recruitmentbureau die de bouwsector begrijpt? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen ondersteunen bij het realiseren van een duurzame toekomst. Samen bouwen we aan een groenere wereld!

Werken in de bouw

Er zijn genoeg duurzame mogelijkheden in de bouwsector, variërend van ontwerp tot calculering, techniek, analysering, (project)management en regelgeving. Afhankelijk van jouw specialisme en ambities biedt deze sector veel kansen. Vind jij de overlap tussen bouw en energie interessant? Dan kun je denken aan een functie waar je energieverbruik analyseert, energieprestaties in kaart brengt en de energie-efficiëntie verhoogt. Of ben je juist geïnteresseerd in het raakvlak van bouw, natuur en milieu? Dan kun je aan de slag gaan met de milieueffecten van de bouw en ruimte voor biodiversiteit. Bouw staat nooit op zichzelf, maar is altijd van invloed op andere gebieden.

Duurzame vacatures bouw

Weten wat voor soort duurzame functies wij voor het werken in de bouw kunnen bieden? Check ze hieronder.

  • Energieadviseur Duurzaam Bouwen
  • ESG specialist

Wil jij werken in de bouwsector en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw carrière? Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures of schrijf je bij ons in.

Heb je vragen?

Neem contact op met Henk Heidema