Beeldmerk
CeresGreen - Vacatures in Natuur en Milieu
Beeldmerk
CeresGreen - Vacatures in Natuur en Milieu

CeresGreen - Vacatures in Natuur en Milieu

Van ontwerpfase tot beheer voorziet CeresGreen in de juiste kandidaten om te werken aan een duurzame, bestendige inrichting van de buitenruimte. Landschapsarchitecten, cultuurtechnische projectleiders, ecologen, planologen, rentmeesters; wij weten welke expertise wanneer benodigd is ten behoeve van ontwikkeling en het beheer van natuur en landschap.

Wat kan CeresGreen betekenen?

CeresGreen is gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten in de natuur en milieu sector. Wij voorzien opdrachtgevers in onder andere gespecialiseerde ecologen, vergunningverleners, projectmanagers en adviseurs.

Onze kracht ligt niet alleen in wát wij doen, maar ook hóé wij dit doen. Iedere CeresGreen consultant heeft zijn eigen specialisme. We matchen je met onze recruitment consultant die het beste bij jullie bedrijf past. Tegelijkertijd vormen we een team dat elkaar helpt om het beste te bereiken. Wij sparren met en coachen elkaar, waarbij het belang van de vacature en het bedrijf voorop staat. Hierdoor kunnen wij jou op een breed gebied van dienst zijn!

Werken in de sector Natuur & Milieu

Voel jij verbondenheid met thema’s als opwarming van de aarde, milieu(vervuiling) en biodiversiteit? Reikt jouw verantwoordelijkheidsgevoel verder dan alleen jouw eigen gedrag hierop afstemmen? Bekijk dan snel onze natuur en milieu vacatures. Wij zijn continu op zoek naar mensen die substantieel en structureel willen bijdragen aan een betere leefomgeving.

Relevante thema’s in de natuur en milieu sector zijn:

  • Ecologie & Biodiversiteit
  • Water, Bodem en Landschap
  • Leefomgeving & Ruimtelijke ordening
  • Milieu(effect) & Afvalreductie
  • Klimaat & Energie

Wij zijn gespecialiseerd in rollen binnen organisaties in de natuur en milieu sector die betrekking hebben op deze thema’s.

Welke functie past bij jou?

Ben jij benieuwd naar wat enkele van onze meest vervulde groene vacatures zijn? Check ze hieronder.

  • Ecoloog
  • Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling
  • Toezichthouder Wet Natuurbescherming
  • Omgevingsmanager
  • Adviseur Klimaat, Energie en Duurzaamheid

Staat er een functie tussen waarvan je enthousiast wordt? Kijk dan eens tussen onze recente vacatures en ontdek of wij je aan een baan kunnen helpen.

Perspectief van de sector Natuur en Milieu

Zowel onder de mensen als organisaties is het bewustzijn en de erkenning van de noodzaak om onze natuur te beschermen en de impact op het milieu te verminderen, de laatste jaren enorm toegenomen. Daarbij geholpen door een regelmatige confrontatie met extreme weersomstandigheden, de aanwezigheid van exotische soorten waarvan we hinder ondervinden en de zorg over wat ons allemaal nog te wachten staat als we geen actie ondernemen. 
Actie die vraagt om kennis en daadkracht! Met de groeiende aandacht voor duurzaamheid en vergroening neemt de vraag naar natuur- en milieuprofessionals en daarmee ook naar natuur en milieu vacatures toe.

Contact

Denk je dat wij voor jou van betekenis kunnen zijn in de werving en selectie van kandidaten op het gebied van duurzaamheid, milieu en leefomgeving? Wij vertellen je graag over onze recruitment en interim procedure en beantwoorden al jouw vragen over CeresGreen. Neem gerust contact met ons op.

Ben je op zoek naar een duurzame baan op het gebied van natuur en milieu? Ook dan horen we graag van je door je bij ons in te schrijven of direct te solliciteren.

Heb je vragen?

Neem contact op met Henk Heidema