Beeldmerk

 

Over CeresGreen

Maak kennis met CeresGreen

Wij brengen je in contact met organisaties die werken aan een nieuwe duurzame economie. Onze partners zijn onder andere Staatsbosbeheer, Beter Leven keurmerk en Wageningen Universiteit.

Vacatures van CeresGreen

CeresGreen biedt een platform voor iedere fase van je loopbaan en bemiddelt in duurzame vacatures op bachelor- en masterniveau, van milieuspecialisten tot en met directieposities, zowel vast als interim. Dit is de plek waar jij als werkzoekende een werkgever kan vinden die net als jij aan duurzame projecten wil werken voor een betere samenleving. Bekijk onze duurzame vacatures!

Onze sectoren

Wij vervullen vacatures en opdrachten voor opdrachtgevers die actief zijn binnen de overheid, klimaat & energie, bouw, natuur & milieu, agri & food en industrie. Daarbij zijn wij actief binnen diverse thema’s, met een duidelijke focus op de mens, milieu en economie. Lees meer over onze sectoren.

Waarom samenwerken met CeresGreen?

Bent u een organisatie gericht op duurzaamheid? Het vinden van goede mensen voor je organisatie kan een hele uitdaging zijn, maar wij helpen je graag verder. Samenwerken met CeresGreen levert de volgende voordelen:

✓ Focus op een duurzame relatie;
✓ Versterking werkgeversmerk (Employer Branding);
✓ Transparante werkwijze;
✓ Oog voor cultuur en competenties; 
✓ Sterk netwerk van relevante kandidaten en
✓ Altijd persoonlijk contact! 

Recruitment voor vaste en interim kandidaten

Door onze ruime ervaring en jarenlange aanwezigheid in de markt is ons kandidatennetwerk zeer uitgebreid en ligt de focus volledig op groen en duurzaam. Wij werven en selecteren zowel interim als vaste kandidaten. Alle kandidaten in ons netwerk zijn hoogopgeleide professionals, die vooraf door ons geselecteerd worden. Dit stelt ons in staat snel en effectief de opdracht op de juiste manier te vervullen.

Contact

Heb je vragen over CeresGreen? Of ben je enthousiast geworden over onze werving en selectieprocedure en wil je graag bij ons duurzame vacatures uitzetten? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag persoonlijk met jou de mogelijkheden die wij bieden. 

Ben je op zoek naar een duurzame baan? Dan ben je van harte welkom om je bij ons in te schrijven of direct te solliciteren.


 

Heb je vragen?

Neem contact op met Stephan Temmink

CeresGreen gebruikt cookies om jouw bezoek gemakkelijker en persoonlijker te maken.
Sluiten