Beeldmerk
Bart Jan Thole
Beeldmerk
Bart Jan Thole

Bart Jan Thole

Senior Consultant

  1. Goed gevoel voor organisatiesensitiviteit

  2. Duurzaam verbeteren vanuit een moreel ethisch kompas

  3. Strategisch denker en doener

  4. Wie goed doet, goed ontmoet

Over Bart Jan

Bart Jan heeft gedurende zijn gehele carrière altijd bewust het beginsel ‘duurzaam ondernemen’ toegepast. Zijn intrinsieke motivatie en geloof in dit beginsel is alleen maar versterkt na het volgen van de tweejarige opleiding Corporate Social Responsibility aan de Erasmus Universiteit. Winst en duurzaamheid versterken elkaar alleen wanneer er sprake is van het optimaliseren van financiële waarden en niet-financiële waarden. ESG-wetgeving (Environment, Social & Governance) gaat bedrijven hierbij helpen om hun impact op het milieu, de samenleving en hun bestuurlijke praktijken beter in kaart te brengen. Dit bevordert bewustzijn en verantwoordelijkheid, wat leidt tot betere duurzaamheidsprestaties en de mogelijkheid om strategieën aan te passen voor een positieve impact op de lange termijn.

Met zijn brede netwerk in zowel profit- als non-profitorganisaties en zijn organisatiesensitiviteit, heeft Bart Jan in sectoren zoals Finance, Food & Hospitality en Werving & Selectie diverse multidisciplinaire teams duurzaam weten te versterken. Het selecteren van de juist gekwalificeerde 'ESG-professionals', zowel op content als op competenties, is één van zijn kerncompetenties; altijd vergezeld met een vleugje humor.

Maak je graag verder kennis met Bart Jan? Neem dan contact met hem op via telefoonnummer 06 30 18 28 97 of mail naar bartjan.thole@ceresgreen.nl.

Heb je vragen?

Neem contact op met Henk Heidema