Beeldmerk
CeresGreen
Zoek direct hier
Zoek direct hier

CeresGreen

CeresGreen is de recruitment en interim specialist voor vacatures in de nieuwe, duurzame economie!

Ons netwerk bestaat uit opdrachtgevers die duurzaam ondernemen en uit kandidaten, op hbo- en wo-niveau, die daarin vernieuwing brengen.

✓ Focus op een duurzame relatie
✓ Versterking werkgeversmerk (Employer Branding)
✓ Oog voor cultuur en competenties
✓ Sterk netwerk van relevante kandidaten en
✓ Altijd persoonlijk contact!

CeresGreen

Op zoek naar duurzame vacatures

Ben je op zoek naar duurzame projecten of groene banen? Maak kennis met CeresGreen. Wij brengen je in contact met organisaties die werken aan een nieuwe duurzame economie. Onze partners zijn onder andere BHM Solar, Ausnutria, Earthwatch en LTO Nederland.

Dit is de plek waar jij als werkzoekende een werkgever kan vinden die net als jij aan duurzame projecten wil werken voor een betere samenleving. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar duurzame banen of duurzame opdrachten op hbo- en wo-niveau. Op onze website vind je veel verschillende duurzame vacatures.
 

Samenwerken met CeresGreen

Ben je een organisatie gericht op duurzaamheid of heb je plannen jouw organisatie te verduurzamen? Het vinden van goede mensen voor je organisatie kan een hele uitdaging zijn, maar wij helpen je graag verder.

Wij vervullen duurzame vacatures en opdrachten voor opdrachtgevers die actief zijn binnen de overheid, klimaat & energie, bouw, natuur & milieu, agri & food en industrie. Daarbij zijn wij actief binnen diverse thema’s, met een duidelijke focus op de mens, milieu en economie. Lees meer over onze sectoren.

Daarnaast sterkt CeresGreen zich met de expertise van CeresRecruitment op het gebied van agri & food. Samen werken wij op (inter)nationaal en regionaal niveau aan verduurzaming van de agri- en food sector. Door gebruik te maken van ons gezamenlijke grote netwerk staan wij in contact met de meest interessante kandidaten en bedrijven.

 

Recruitment voor vaste en interim kandidaten

Door onze ruime ervaring en jarenlange aanwezigheid in de markt is ons kandidatennetwerk zeer uitgebreid en ligt de focus volledig op groen en duurzaam. Wij werven en selecteren zowel interim als vaste kandidaten.

Alle kandidaten in ons netwerk zijn hoogopgeleide professionals, die vooraf door ons geselecteerd worden. Dit stelt ons in staat snel en effectief de opdracht op de juiste manier te vervullen.
 

Contact met CeresGreen

Heb je vragen over CeresGreen? Of ben je enthousiast geworden over onze werving en selectieprocedure en wil je graag bij ons duurzame vacatures uitzetten? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag persoonlijk met jou de mogelijkheden die wij bieden. 

Ben je op zoek naar een duurzame baan? Dan ben je van harte welkom om je bij ons in te schrijven of direct te solliciteren.

Dit zijn onze partners

Heb je vragen?

Neem contact op met Stephan Temmink

CeresGreen gebruikt cookies om jouw bezoek gemakkelijker en persoonlijker te maken.
Sluiten