Vervuld

Projectcoördinator Voederveiligheid

  • Hbo/academisch werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol op gebied van kwaliteit, duurzaamheid of voedselveiligheid
  • Je bent ondersteunend maar vastberaden en je weet hoe je moet omgaan met verschillende belanghebbenden
  • Je bent een pragmatische aanpakker, jij kunt abstracte informatie omzetten naar werkbare oplossingen
Open inschrijving
Vind jij dat veilig voedsel voor iedereen toegankelijk moet zijn? Vind jij het belangrijk dat er aandacht is voor een duurzame productie in de diervoederketen? Wil jij een belangrijke rol spelen in het bereiken van dit doel? Wacht dan niet langer om GMP+ International aan je carrière toe te voegen. 
 

Bedrijfsprofiel

GMP+ International is de organisatie die het GMP+ certificatieschema uitgeeft, onderhoudt en faciliteert. Het GMP+ certificatieschema is hét schema voor het certificeren van kwaliteitssystemen in de diervoederindustrie en verzekert de veilige productie van diervoeders in de keten; van grondstof tot handel, bevrachting, transport, op- en overslag, productie en distributie.

GMP+ International biedt een scala aan producten ter ondersteuning van de kwaliteitsborging in de dierlijke productieketen. Door het delen van waardevolle kennis over voederveiligheid kunnen de diervoederbedrijven en uitvoerende certificerende organisaties de kwaliteit in het diervoederproces borgen en zorgdragen dat aan wetgeving en afnemerseisen wordt voldaan.
Een Early Warning systeem helpt bijvoorbeeld bij het vroeg signaleren van onveilige situaties in de keten. Daarnaast is het Feed Support Systeem een bron van informatie over verschillende grondstoffen, het geeft onder andere waardevolle en up-to-date informatie over mogelijk risicovol diervoeder, maar ook technische specificaties en risicoanalyses van verschillende producten. Het online GMP+ Academy platform verzamelt en deelt actief kennis door middel van opleidingen, webinars en verhoogt daarmee het kennisniveau binnen de sector.

Ook in de diervoeder keten is steeds meer aandacht voor een duurzame productieketen. GMP+ International besteedt aandacht aan beide gebieden en richt zich op feed safety én duurzaamheid. Producenten hebben naast het GMP+ voederveiligheids certificaat ook behoefte aan een certificaat op het gebied van duurzaamheid. GMP+ International voorziet hierin door haar GMP+ Feed Responsibility module. Het op elkaar laten aansluiten van het GMP+ schema en certificatieschema’s op het gebied van duurzaamheid van externe partijen is de uitdaging.

Vanuit het kantoor In Rijswijk werkt een klein hecht team iedere dag aan de internationale veiligheid van diervoeders. De lijnen zijn kort en de projecten dynamisch. Een van de marketingcollega’s zegt het volgende over werken bij GMP+ International: “We zijn een kleine organisatie, maar we slagen er toch in om samen zoveel mooie dingen te bereiken. Alles wat we doen - van kleine taken tot grote projecten – heeft wereldwijd invloed. Dit maakt me trots om bij GMP+ te werken en het geeft me een betekenisvol doel.

Voor het team in Rijswijk zoeken wij een Projectcoördinator Voederveiligheid.

Functie omschrijving

De behoeftes en vragen uit de markt vertalen naar werkbare schema’s

  • Je begrijpt de complexiteit van voederveiligheid en duurzaamheid en vertaalt deze met succes naar certificeringseisen.
  • Nauw contact onderhouden met de sector waardoor je vooroploopt in de dialoog over voederveiligheid. Je weet wat teamleden en klanten nodig hebben om bij te kunnen dragen aan een veilige verantwoordelijke diervoederketen.
  • Door jouw kennis zet je trends en signalen in de markt om naar kansen.
  • Op basis van de behoefte van de klanten, de producenten in de diervoederketen, schaaf je de normen voor de schema’s bij.
  • Door tot de kern van een probleem te komen krijg je energie en je weet dat je dit alleen kunt bereiken door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen.
  • Je draagt bij aan verschillende Feed Safety projecten en richt je daarnaast ook op andere projecten bijvoorbeeld projecten gericht op duurzaamheid.

Functie eisen

Je hart klopt harder van een veilige voedselketen en dit begint voor jou bij de diervoederketen

Functie-eisen

  • Hbo/academisch werk- en denkniveau verkregen door bijvoorbeeld een opleiding aan de HAS of WUR in levensmiddelentechnologie, animal science, agri-food technology, veehouderij, agribusiness, etc.
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol op gebied van kwaliteit, duurzaamheid of voedselveiligheid binnen een certificerende organisatie of binnen een grondstoffen- of productiebedrijf in feed of food.
  • Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Competenties

  • Een stevige volwassen gesprekspartner voor marktpartijen, klanten en collega’s.
  • Je bent vastberaden en je weet hoe je moet omgaan met verschillende belanghebbenden.
  • Je bent een pragmatische aanpakker, jij kunt abstracte informatie omzetten naar werkbare oplossingen.
  • Je neemt initiatief en initieert verbeter projecten. Je deelt je kennis en ervaringen op proactieve wijze met je collega’s en andere stakeholders.
  • In een team waar mensen elkaar inspireren, uitdagen en motiveren ben je op je best.
  • Uitmuntende communicatieve vaardigheden.

Aanbod

GMP+ International biedt een open en ambitieuze werksfeer. Vanuit vertrouwen is er ruimte voor initiatief, het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën wordt aangemoedigd. Fouten maken mag. Het hybride werken, thuis en op kantoor, is standaard. Daarnaast biedt GMP+ International ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, passend bij de zwaarte van de functie.

Reageren


GMP+ International heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Projectcoördinator Voederveiligheid exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.
Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op http://www.gmpplus.org.
Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Open inschrijving

Deze vacature samengevat

Locatie
Rijswijk
Type of contract
Vaste dienst

Heb je vragen?

Neem contact op met Henk Heidema

CeresGreen gebruikt cookies om jouw bezoek gemakkelijker en persoonlijker te maken.
Sluiten